Scheepjes CAL 2020 ! (door een technisch mankement geen foto’s beschikbaar in dit bericht)

Ook dt jaar weet Scheepjes ons weer te verrassen met een prachtige deken, dit keer ontworpen door Scheepjes blogger Christine Haddering van “A spoonfull of yarn” Het leuke dit keer is ook nog eens dat er een Read Along wordt gehouden, en je telkens een deel leest en haakt…Maar het boek meelezen is niet noodzakelijk om de deken te kunnen haken hoor 🙂

Het ontwerp voor deze spectaculaire gehaakte deken is geïnspireerd door de vele galerijen van het adembenemend mooie Muséum National d’Histoire Naturelle (Natuurhistorisch Museum) in Parijs dat belicht wordt in het boek Als je het licht niet kunt zien (All The Light We Cannot See) van auteur Anthony Doerr

Tijdens de Crochet-A-Long leren avontuurlijke beginners en ervaren crafters meerdere steken en technieken met als resultaat een prachtige vierkante deken die verkrijgbaar is in 4 verschillende kleurstellingen en in Scheepjes Colour Crafter of Scheepjes Stone Washed & River Washed. De CAL is verkrijgbaar in 4 kleurstellingen: Herbarium, Mineralogie, Conchologie en Entomologie. De deken heeft een afmeting van 140-145 x 140-145cm (Stone Washed & River Washed) of 145-150 x 145-150cm (Colour Crafter) na het opspannen.

De Scheepjes  kit bevat:
38 x 50 gram bollen Scheepjes Stone Washed & River Washed (78% Katoen, 22% Acryl)
OF
17 x 100 gram bollen Scheepjes Colour Crafter (100% Premium Acryl, Anti Pilling)

  1x buisje Toho glaskralen
  1x kralennaald
  1x officiële CAL boekenlegger
  1x brief van de ontwerpster
  1x YARN The After Party booklet
  Stekenmarkeerders

Klik HIER om meten naar bestellen te gaan 

Het GRATIS haakpatroon

Het haakpatroon wordt gedurende 11 weken vanaf 23 september 2020 in 6 delen op de woensdag gepubliceerd via de Officiële Scheepjes Facebook groepen en via de Scheepjes website. In plaats van wekelijkse patroondelen verschijnen er langere patroondelen die 1 of 2 weken duren. Het haakpatroon is beschikbaar in het Nederlands, Duits en Engels (UK & US). Andere talen worden eventueel beschikbaar tijdens de CAL dankzij de vertalingen van deelnemers. De patronen blijven altijd online beschikbaar! Bij ieder patroon worden handige video tutorials geplaatst in het Engels en Nederlands voor links- en rechtshandigen door Scheepjes Blogger Esther Dijkstra van de blog It’s all in a Nutshell.

Haak je mee?? Ik heb er in elk geval zin in!! Om teleurstellingen te voorkomen en met de ervaring in de voorgaande jaren de snelheid waarmee de pakketten uitverkocht raken, wacht vooral niet te lang met bestellen. Klik Hier om naar de webshop te gaan.

Hartelijke groet
Margriet