Gesloten ivm corona maatregelen…

Lieve klant,

Het zat eraan te komen, en ik had er ook al ernstig rekening mee gehouden…Alle winkels, dus ook die van mij, moeten dicht ivm de maatregelen tegen COVID-19… Hoe triest ook, ik heb me erbij neer te leggen, net als mijn duizenden collega-ondernemers. Het was al een raar jaar, maar de afsluiting is toch wel  zuurder dan zuur, vooral omdat de winter “mijn” seizoen is…..Maar het is wat het is, en we gaan niet bij de pakken neerzitten! We gaan snoeihard “online” door!

Mocht u iets nodig hebben uit de winkel, neem dan vooral contact op via email sparkelzcreatief@gmail.com, via telefoon (0594-696465 of bij geen gehoor 06-22142345) via mijn facebookpagina (www.facebook.com/SparkelzCreatief)  . We bezorgen de bestellingen gratis in Zuidhorn, betaling kan via een “tikkie” . Net buiten de kern Zuidhorn, zoals Aduard, Grijpskerk, Oldekerk, Niekerk, Niezijl, etc. kunnen we ook bezorgen, daar komen we in overleg wel uit!

Daarbuiten kan ik gewoon verzenden met onze DHL Pakketdienst, net zoals u van mij gewend bent wanneer u iets bestelt in de webshop. De webshop is gewoon bereikbaar, maar zoals u zult snappen, niet alles uit de winkel staat hierin vermeld. Schroom dus niet om contact op te nemen, want ik heb u hard nodig deze maand(en). Blijf gezond, en ik hoop dat we elkaar snel weer kunnen ontmoeten in de winkel.

Hartelijke groet,  Margriet