Cal deken meeting op 8 maart as!

Inmiddels zijn er duizenden vrouwen door heel Nederland aan de haak geslagen met het deken project 2014 : de Crochet Along, in de volksmond inmiddels CAL genoemd! Op 8 maart as van 13-16 uur worden er op diverse locaties in Nederland een speciale haakmiddag georganiseerd door en bij diverse handwerkwinkels in de regio. Ook Sparkelz-Creatief doet hier graag aan mee! Er zijn nog een een aantal plekken beschikbaar, maar het gaat hard! Op de middag kan gezamenlijk gehaakt worden aan de toeren van die week, de bobbel steek. Ben je al verder gegaan met het oorspronkelijke patroon? Ook dan kun je aanschuiven, want ik heb daarvoor 2 leuke rijen uitgewerkt die je dan extra kunt haken!

Natuurlijk mag je je deken showen, hulp vragen wanneer je een haakprobleempje hebt, gezellig kletsen of gewoon even langskomen om te kijken. Haak je mee? Geef je dan op via sparkelzcreatief@gmail.com! Er wordt een kleine bijdrage gevraagd ivm de huur van een locatie (het atelier is om de hoek, maar veel te klein voor zoveel mooie dekens 😉 )

Na opgave ontvang je uiterlijk in de week voor 8 maart bericht over bijv. de locatie. Voor koffie en thee wordt uiteraard gezorgd!

Ik zie je graag op 8 maart! Hartelijke groet, Margriet de Muinck