Agenda

 

Agenda:  Op dit moment worden er ivm persoonlijke omstandigheden geen workshops gegeven, ook de haakcafe’s gaan tot nader order niet door… U kunt wel voor een handwerkochtend of middag terecht bij Buurthuiskamer Pand 10A in Zuidhorn ! 

 

 

 

 

 

 

Workshops:

Sparkelz-Creatief organiseert regelmatig haak- en breiworkshops in de winkel.  Kijk op de website (tab Workshops haken) voor meer informatie en de kosten! U kunt zich aanmelden in de winkel of een email sturen naar sparkelzcreatief@gmail.com. Bij 4 aanmeldingen wordt een datum doorgegeven, de workshops vinden plaats op de zaterdagmorgen.
Reeds Ingeplande data vindt u hieronder.

Op dit moment staan de volgende workshops gepland (zaterdagmorgen van 10-12 uur, tenzij anders aangegeven bij de datum) , opgave via email of in de winkel:

  • op dit moment zijn er nog geen nieuwe workshopdata beschikbaar

Op de planning voor 2022 zal op het programma komen te staan: , mochilla haken, tunisch- en haken, entrelac haken, entrelac breien, faire isle breien, kant breien, dominobreien, sokken breien, basis cursus haken, vervolg op de basis zoals  amigurumi haken en patronen & diagrammen lezen. Zit hier iets bij waar je graag aan mee wilt doen? stuur dan vooral een mailtje naar sparkelzcreatief@gmail.com. De workshop zijn altijd op zaterdagmorgen van 10-12 uur (plm). 

Markten: