Nieuwsbrief najaar 2021

Het handwerkseizoen is weer losgebarsten!

Het is inmiddels 4 maanden geleden dat ik de deuren aan de Overtuinen 11 heb geopend, en gelukkig is iedereen net zo enthousiast over de nieuwe locatie als dat ik dat ben! Wat is het een fijne, ruime, overzichtelijke en grote winkel geworden! Voor mij en Idelette heerlijk om in te werken en voor jullie als klant heerlijk om in rond te sneupen! Alles heeft een mooi plekje gekregen, de stoffen, fournituren ed staan mooi bij elkaar, de haak- en breinaalden overzichtelijk aan de wand, en de bolletjes en wolletjes shinen in hun eigen  kasten.

Ook veel nieuwe klanten weten gelukkig de weg naar de winkel te vinden en ik kan merken dat het nu echt weer tijd is voor het handwerken! Er worden weer volop projecten uitgezocht om te breien, haken en borduren.

Workshops & Haakcafe’s

Ik krijg veel vragen wanneer we weer gaan beginnen met de workshop en de handwerkcafe’s. Ik moet jullie vooralsnog teleurstellen.  De workshops en haakcafe’s gaan helaas nog niet van start, als gevolg van de Corona-pandemie en de regels daaromtrent. We hopen op betere tijden begin volgend jaar.

We hopen u natuurlijk gewoon snel weer te zien in de winkel! Vooralsnog met mondkapje en 1.5 meter afstand! 😉

Sparkelz Creatief is een Scheepjes Superstore en heeft bijna alle Scheepjes garens op voorraad! Daarnaast hebben we een compleet assortiment met haak- en breibenodigdheden, en zijn we ook uw adres voor stoffen, lintjes, bandjes en kantjes, fournituren zoals ritsen, naaimachinegaren en – accessoires, knopen en allerlei kleinvak, maar ook borduren, quilten, hobbymaterialen zoals kralen, vilt (stof) en piepschuim ! Zowel in de winkel als online hebben we vele kant en klare pakketten staan, en we stellen graag ter plekke een pakket voor u samen met uw specifieke wensen! We hopen u snel weer te zien in onze Scheepjes Superstore! Een greep van het assortiment staat in onze webshop, maar zoekt u iets wat er niet in staat? Neem gerust contact met ons op!