Feestdagen en openingstijden!

Een klein woord van bezinning…2014 was een geweldig jaar!
РMijn 2e haakboek, Kleurrijke Hebbedingetjes Haken,  kwam uit in mei
– het atelier aan de Westergast heeft heel wat dames onderdak gehad die het haken leerden of er nieuwe dingen bij leerden
– we hebben weer een geweldige haak en high tea middag gehad!
– het assortiment werd maar groter en groter, het aantal klanten die de weg naar het atelier vonden groeide gestaag
– de huisstijl is vernieuwd, Sparkelz-Creatief heeft een eigen logo gekregen
– we hebben de deken gehaakt van Tertia en Jolanda
– we hebben op de valreep de Scheepjesdeken van Marinke gehaakt
– we hebben inmiddels al 3 haakcafe-groepen en daar komt een 4e bij (de donderdag ochtend!!)…

Er is zoveel gebeurd, dat ik het niet allemaal benoemen kan! Maar wat was het een geweldig leuk jaar! Ik heb het aantal bestellingen uit de webshop explosief zien stijgen, ik heb elke bestelling met de grootste persoonlijke zorg behandeld, en heb gemerkt dat dat zeer gewaardeerd wordt! Dat blijf ik dan ook graag doen, want het is een feest om een leuke bestelling uit te pakken, of niet dan! Het is voor mij net zo’n feest om het in te pakken ūüėČ

Ik wil iedereen bedanken! Door jullie bezoek aan het atelier, het volgen van een workshop, het bijwonen van een haakavond, de bestellingen, en alle leuke gesprekken, hulp van haakmaatjes,  heb ik mijn droom een dikke boost kunnen geven en van mijn hobby mijn beroep kunnen maken!

Het is nu bijna kerst, ik heb hier daarom als dank nog een leuk haakpatroontje voor jullie! Ik wens  iedereen heerlijk feestdagen en een gezond en happy 2015 toe!

Het atelier is gesloten tussen kerst en oud en nieuw, op maandag 5 januari hoop ik weer helemaal fris en fruitig klaar te staan! De webshop bestellingen zullen zo veel mogelijk normaal verzonden worden, maar als gevolg van familiebezoek in het land en de feestdagen is een langere verwerkingstijd niet onwaarschijnlijk!

Er staat weer een hoop leuks te gebeuren, de idee√ęn borrelen en broeien al, ¬†dus stay tuned ….!!¬†Tot 2015 allemaal!

liefs,
Margriet