Agenda

Sparkelz-Creatief organiseert regelmatig haak- en breiworkshops in de winkel.  Kijk op de website (tab Workshops haken) voor meer informatie en de kosten! U kunt zich aanmelden in de winkel of een email sturen naar sparkelzcreatief@gmail.com. Bij 4 aanmeldingen wordt een datum doorgegeven, de workshops vinden plaats op de zaterdagmorgen.

Agenda

Meld je aan door een email te sturen naar : sparkelzcreatief@gmail.com

 

 

 

 

 

Workshops:

Op dit moment staan de volgende workshops gepland (zaterdagmorgen van 10-12 uur, tenzij anders aangegeven bij de datum) , opgave via email of in de winkel:

  • Zaterdag 16 EN 23 februari, 10-12 uur, workshop sokken breien (let op: deze workshop bestaat uit 2 ochtenden)
  • Zaterdag 9 maart, 10-12 uur: Brioche breien (vol!)

Op de planning voor het 1e kwartaal van 2019, zal op het programma komen te staan: , mochilla haken, tunisch- en haken, entrelac haken, entrelac breien, faire isle breien, kant breien, dominobreien, sokken breien, basis cursus haken, vervolg op de basis zoals  amigurumi haken en patronen & diagrammen lezen. Zit hier iets bij waar je graag aan mee wilt doen? stuur dan vooral een mailtje naar sparkelzcreatief@gmail.com. De workshop zijn altijd op zaterdagmorgen van 10-12 uur (plm). De data zullen zsm bekend gemaakt worden. 

Markten:
Op dit moment staan er geen markten in de planning….