Agenda

Sparkelz-Creatief organiseert regelmatig haak- en breiworkshops in de winkel.  Kijk op de website (tab Workshops haken) voor meer informatie en de kosten! U kunt zich aanmelden in de winkel of een email sturen naar sparkelzcreatief@gmail.com. Bij 4 aanmeldingen wordt een datum doorgegeven, de workshops vinden plaats op de zaterdagmorgen.

Ook het handwerkcafe is inmiddels een begrip! Er zijn nu 3 groepen, waar heel soms een plekje vrij komt, overleg in de winkel naar de mogelijkheden!

Agenda

Meld je aan door een email te sturen naar : sparkelzcreatief@gmail.com

 

 

 

 

 

Workshops:

Op dit moment staan de volgende workshops gepland (zaterdagmorgen van 10-12 uur, tenzij anders aangegeven bij de datum) , opgave via email of in de winkel:

Zaterdag 13 oktober, 10-12 uur, workshop haken, de Basis
Zaterdag 10 + zaterdag 17 november, 10-12 uur: Faire Isle omslagdoek haken ! (VOL!)
Zaterdag 8 + zaterdag 15 december, 10-12 : sokken breien!
Zaterdag 20 oktober, vanaf 13:30 uur: Boekpresentatie van Joke ter Veldhuis haar 2e boek! “Allemaal Pareltjes” (Zie berichten op de Homepagina voor meer informatie)
Woensdag 21 november, van 10-12:30, workshop Mochilla Haken door Joke ter Veldhuis

Op de planning voor het 3e en 4e kwartaal van in 2018 , en het 1e kwartaal van 2019, zal op het programma komen te staan: , mochilla haken, tunisch- en haken, entrelac haken, entrelac breien, faire isle breien, kant breien, dominobreien, sokken breien, basis cursus haken, vervolg op de basis zoals  amigurumi haken en patronen & diagrammen lezen. Zit hier iets bij waar je graag aan mee wilt doen? stuur dan vooral een mailtje naar sparkelzcreatief@gmail.com. De workshop zijn altijd op zaterdagmorgen van 10-12 uur (plm). De data zullen zsm bekend gemaakt worden. 

 Handwerkcafe op woensdagochtend:  aanvang 10 uur, tot plm 12:00 uur, bijdrage 3,-. Graag aanmelden; is meestal vol, maar af en toe is er door afzegging een plekje vrij. Dit handwerkcafe is tweewekelijks.

Handwerkcafe  op vrijdag ochtend! van 10-12:00 uur  bijdrage 3,-. Graag aanmelden; is meestal vol, maar af en toe is er door afzegging een plekje vrij. Even weken.

Handwerkcafe op donderdag ochtend! van 10-12:00 uur , bijdrage 3,- . U kunt zich aanmelden; er zijn nog een paar plekjes vrij. Oneven weken.

Markten:
31 okt tm 4 nov: Kreadoe Utrecht ! Ook dit jaar is Sparkelz-Creatief van de partij op deze overweldigende grote crea beurs!

14 december: Kerstfair, 15-21 uur, Centrum Zuidhorn