Agenda

Sparkelz-Creatief organiseert regelmatig haak- en breiworkshops in de winkel.  Kijk op de website (tab Workshops haken) voor meer informatie en de kosten! U kunt zich aanmelden in de winkel of een email sturen naar sparkelzcreatief@gmail.com. Bij 4 aanmeldingen wordt een datum doorgegeven, de workshops vinden plaats op de zaterdagmorgen.

Ook het handwerkcafe is inmiddels een begrip! Er zijn nu 3 groepen, waar heel soms een plekje vrij komt, overleg in de winkel naar de mogelijkheden!

Agenda

Meld je aan via het contactformulier : ( of via sparkelzcreatief@gmail.com) 

 

 

 

 

 

Workshops:

Op dit moment staan de volgende workshops gepland (alle op zaterdagmorgen van 10-12 uur) , opgave via email of in de winkel:

14 april, 10-12 uur, workshop raamhangers haken, door Margriet Zijlstra
19 april, van 10-16 uur, de beroemde stola met bloemen! Door Adinda Zoutman
12 mei, 10-12 uur, workshop Granny squares, door Margriet Zijlstra
16 mei, 10:30- 15:30 uur, Ontwerpen en Haken door Joke ter Veldhuis van Lossen & Vasten !
19 mei, 10-12 uur, workshop haken, de basis, door Margriet Zijlstra

op de planning in 2018 zal op het programma komen te staan: , mochilla haken, tunisch- en haken, entrelac haken, entrelac breien, faire isle breien, kant breien, dominobreien, sokken breien, basis cursus haken, vervolg op de basis zoals  amigurumi haken en patronen & diagrammen lezen. Zit hier iets bij waar je graag aan mee wilt doen? stuur dan vooral een mailtje naar sparkelzcreatief@gmail.com. De workshop zijn altijd op zaterdagmorgen van 10-12 uur (plm). De data zullen zsm bekend gemaakt worden. 

 Handwerkcafe op woensdagochtend:  aanvang 10 uur, tot plm 12:00 uur, bijdrage 3,-. Graag aanmelden; is meestal vol, maar af en toe is er door afzegging een plekje vrij. Dit handwerkcafe is wekelijks.

Handwerkcafe  op vrijdag ochtend! van 10-12:00 uur  bijdrage 3,-. Graag aanmelden; is meestal vol, maar af en toe is er door afzegging een plekje vrij. Even weken.

Handwerkcafe op donderdag ochtend! van 10-12:00 uur , bijdrage 3,- . U kunt zich aanmelden; er zijn nog een paar plekjes vrij. Oneven weken.

Markten:
zaterdag 2 juni, 3e Hobby en Creamarkt, plein Overtuinen , Zuidhorn, van 10:30 – 17 uur